2018. május 28., hétfő

GDPR értesítés

A GDPR irányelv összefüggésében értesítjük az értintetteket, hogy a Planificatio Dezvoltare si Energie SRL (RO34307922) és az I.I. Csák László (RO25100668) nem foglalkozik személyes adatok gyűjtésével, tárolásával és megosztásával.
A hozzánk kerülő személyes adatokat csak és kizárólag a pályázati rendszerek (MySMIS és AFIR.info), valamint a közbeszerzési rendszerek (SEAP és SICAP) összefüggésében vezetjük be a rendszerbe, megadott űrlapokba, vagy hivatalos dokumentumokba, ezért ezekben az esetekben az adott állami szervezetek adatkezelési szabályai érvényesek.
A nálunk található személyi igazolvány másolatokat (papíron és elektronikusan egyaránt) a következő napokban megsemmisítjük.
Az érintettek köre: ügyfeleink jogi képviselői, polgármesterek, alpolgármesterek, főkönyvelők, jegyzők, pénzügyi ellenőrök, bizottsági tagok és póttagok, tanácsosok, ÖFT elnökök és vezetőségi tagok, projekt megvalósítási csapatba tartozó személyek.
Amennyiben valaki szeretné, hogy nálunk tárolt adatait töröljük, akkor jelezze e-mailben a csak@planificatio.com címen igényét.
Felhívjuk figyelmüket, hogy az adat törtlése csak azokra az adatokra vonatkozik, amelyeket a két cég számítógépein, illetve irattárában őrzünk, az állami szerveknél őrzött vereziók esetében az adott állami szervhez kell fordulni.
Amennyiben valaki az adatai törlését kéri, úgy az adott hivatalos dokumentumot vagyunk kénytelenek törölni, pl. pályázati űrlap / cerere de finantare, mivel azok tartalma nem szerkeszthető ilyen szempontból.